Jak říká známé italské přísloví – I malá kuchyně dokáže učinit domov velkým. Není pochyb o tom, že kvalitní středomořské suroviny na teplém křupavém těstě dokázaly provonět celou domácnost i okolí.
Teplo rozpálené pece, kolem níž se setkávala celá rodina, se stalo spolu s chutí a vůní bazalky, prvotřídního sýru a hustého rajčatového protlaku symbolem skutečného požitku a rodinné pohody.
Zní to báječně, že? My vám přesně takový zážitek přinášíme!
Slyšíte ten jemný šum moře prolínající se s veselým ruchem italské promenády?
To je Neapol! Vítejte!
Jdete právě včas, je začátek 16. století, tedy doba, kdy Leonardo Da Vinci namaloval portrét Mony Lisy, Michelangelo vytvořil sochu Davida a Columbus vyrazil na svou poslední výpravu.
Ulice tohoto přístavního městečka voní pouličním jídlem, čerstvými rybami a mořskými plody.
Máte chuť na pizzu? Nemusíte sahat hluboko do kapsy, pizza je tu totiž známá jako jídlo chudých. A co ji odlišuje od běžného pečeného těsta, které už zbytek světa zná?
No přeci ta nejzásadnější surovina, kterou byste dosud hledali jen velmi těžko – rajčata.
Dokážete si představit, jaké by to bylo bez rajčat? Ta totiž dlouho Evropa vůbec neznala.
Dostala se sem až v roce 1520 z Jižní Ameriky. A právě zde v Neapoli se stal menší zázrak, když se neznámý gurmán rozhodl potřít pizza těsto rozdrcenými rajčaty, čímž odstartoval moderní „pizza kulturu“.
Syté, jednoduché a chutné jídlo připravené z těsta a domácích rajčat se beze změny mezi místními těšilo velké popularitě dlouhé desítky let. Ale této klasice pořád tak trochu něco scházelo. Nemyslíte?
Pojďme ji vylepšit! To se ale musíme trochu posunout v čase.
Je konec 18. století – století telegrafu, telefonu, žárovky, a hlavně vylepšení pizzy! Italský královský pár se totiž přesně tehdy rozhodl opustit pohodlí svého sídla a prozkoumat blíže zemi, které vládne.
Jednou z jejich zastávek bylo také město Neapol, kde si pizza držela své přední místo mezi jídly i díky několika menším pizzeriím, které tu vznikly. Ty začaly klasickou placku ozvláštňovat a přidávaly na rajčatový základ například oregano, česnek nebo bazalku. Pocta pohostit královský pár ale připadla jen jednomu pekaři, a to Raffaele Espositovi. Ten měl před sebou nelehký úkol. Připravit pizzu, která bude hodna královského jazýčku, není jen tak. A protože Raffaele v té době ještě neznal pizzu Ristorante, musel si potrápit hlavičku sám.
Po dlouhých úvahách se rozhodl – a dnes víme, že to bylo rozhodnutí hodné génia – použít ingredience v barvách italské vlajky. Ty nejen skvěle vypadaly, ale také báječně chutnaly. Bazalka, mozzarella a rajčata na jemném těstě okouzlily královskou rodinu natolik, že se tato specialita proslavila po celé Itálii. A tak, zatímco se z královny stala jedna z prvních influencerek, tato pizza se stala nejslavnějším a nejoblíbenějším druhem, který milují všichni po celém světě. Ne nadarmo proto nese jméno po královně. Už víte? Ano, je to Margherita!
Američané poslali Evropě rajčata, a tak je Evropané dali na pizzu a poslali zpět do Ameriky.
Historie americké pizzy se začala psát spolu se začínající migrací Italů koncem 19. století. Ti si její recepturu přinesli s sebou do nové vlasti.
Už v roce 1905 tak v New Yorku vznikla první pizzerie. Během druhé světové války se s pizzou seznámili také američtí vojáci, kteří působili na území Itálie. A byli to právě oni, kdo toto skvělé jídlo po návratu do vlasti proslavil.
Od té chvíle se pizza v Americe vyvíjela trochu jiným způsobem než v Itálii a přizpůsobovala se chuti místních obyvatel. Kromě vyšších okrajů a silnějšího těsta najdeme odlišnosti také v přípravě rajčatového základu.
Zatímco v Itálii se připravuje z čerstvých rajčat, olivového oleje, česneku a oregana, v Americe je oblíbenější hustější, sladší a jemně pikantní rajčatová omáčka připravovaná pomalým vařením, které trvá i několik hodin.
Poznat suroviny je základ pro to, abyste si mohli naši pizzu vychutnat opravdu naplno. Dovolte nám proto menší exkurzi do naší kuchyně, kde pro vás už několik let s láskou připravujeme vaši oblíbenou pizzu.
pomodori [pomoˈdɔro]
Rajče jedlé pochází ze Střední a Jižní Ameriky. Jedná se o zeleninu s vysokým podílem beta karotenů a vitamínu C. Slouží také jako zdroj chromu a draslíku. Více než 90 % tvoří voda, cca 5 % sacharidy a 2,5 % bílkoviny. Má vysoký podíl vláknin, naopak tuk neobsahuje téměř žádný.
Rajčata jsou velmi vhodná jako základ zdravé stravy. Vhodná jsou na různé redukční a očistné diety, neboť mají antioxidační účinky.
Ristorante Mozzarella bez lepku
mozzarella [mottsaˈrɛlla]
Mozzarella je jedním z nejznámějších italských sýrů tzv. pasta filata. Název je odvozen od slova mozzare – odříznout, protože je formován nožem. Mozzarella je sýr vyrobený z takzvaného točeného tvarohu.
Za nejlahodnější mozzarellu je pokládána ta, která se vyrábí ručně z tepelně neupraveného buvolího mléka. Mozzarella se nejčastěji přidává na italskou pizzu, těstoviny, maso a do salátů.
Ristorante Mozzarella bez lepku
Ristorante Pepperoni Salame Piccante
Ristorante Piccolissima Prosciutto e Crema
salame [sa'lame]
Salám (z italského salame „solená uzenina, solené maso“, pův. latinsky salare „solit“) je typ uzenin z hrubě nasekaného masa a dalších přísad. Existuje velké množství druhů salámů. Salámy se dělí na tři velké skupiny v závislosti na tepelné úpravě, kterou během výroby prochází.
Salámy jsou velmi hojně rozšířeny v zemích střední Evropy a jižní Evropy, kde se nalézá veliké množství druhů. V ostatních částech světa jsou salámy také známé, ale nejsou rozšířeny v takové míře.
basilico [ba'zillico]
Bazalka je rozšířena zejména v Africe a Jižní Americe, několik druhů se však pěstuje po celém světě. Lidé využívají pro různé účely nejméně 7 druhů. Zvláště oblíbená je ve středomořské kuchyni.
Charakterizuje ji velmi aromatická, peprně nasládlá vůně. Čerstvé listy se přidávají k rajčatům, salátům, rybám, sýrům, ale také do těstovin a různých omáček.
Ristorante Mozzarella bez lepku
prosciutto [proʃˈʃutto]
Šunka je výrobek z vepřového nebo hovězího masa upraveného sušením, dušením nebo uzením. Šunka je v Evropě nejoblíbenějším masným výrobkem. Použití šunky je velmi široké a díky svému způsobu přípravy může být neomezeně konzumována.
Ristorante Bianca Prosciutto Patata
Ristorante Piccolissima Prosciutto
Ristorante Piccolissima Prosciutto e Crema
ananas [ananas]
Ananas je velmi chutné a svěží tropické ovoce. Je pěstován v řadě tropických a teplejších subtropických zemí. Asi nejoblíbenější odrůdou je ananas „Extra Sweet“ vyšlechtěný na Havajských ostrovech a prodávaný pod obchodním jménem Del Monte.
Ananas je vhodný jako zajímavá ingredience do jídel a také se používá při výrobě šťáv, džusů a nektarů.
peperoncini [peperonˈtʃino]
Jedná se o exotický druh křovitých paprik rostoucích v tropech a subtropech Indie, Číny, Japonska, Vietnamu, Afriky, Jižní a Střední Ameriky. Jedná se o malé světlejší papričky se silnou vůní. Jsou velmi vhodné jako kořenící přísada do ostřejších jídel.
Feferonky obsahují vitamíny C a karoten B. Velmi podporují chuť k jídlu. A jsou opět další vhodnou přísadou do pizzy.
cipolle rosse [tʃiˈpolla ˈrosse]
Původ cibule není s jistotou znám. Cibule totiž byla velmi rozšířena už za úsvitu dějin. První doložené zmínky o ní pocházejí z hliněných tabulek Sumerů. S jistotou ale víme, že cibule patří k základní a nejhojněji vyhledávané ingredienci při vaření nebo slouží jen jako forma koření.
Nejznámější přípravou je zřejmě cibulový základ na pánvi. Konzumace cibule pomáhá při zažívacích potížích, zánětech i vysokém krevním tlaku.
formaggio edam [forˈmaddʒo ˈɛ:dam]
Eidam (Edammer kaas) je polotuhý plnotučný sýr vyráběný z kravského mléka. Původem z Holandska. Eidam nepatří k příliš slaným sýrům.
Tento jemně žlutý sýr zraje od dvou týdnu do jednoho roku. Jistou zajímavostí je, že tento typ sýru byl od renesance oblíbenou stravou u námořníků. Důvodem je jeho dlouhá trvanlivost.
mais [ˈma:is]
Kukuřice patří mezi energeticky a nutričně bohaté potraviny dnes pěstované v podstatě na všech kontinentech. Zemí původu je ovšem jihoamerické Peru. Kukuřice se dělí na několik druhů a ne každý druh je vhodný pro přímou konzumaci. Nejkvalitnější kukuřice cukrová je pak velmi oblíbená jako přísada do všech možných jídel.
Kukuřice také obsahuje velký počet důležitých vitamínů skupiny B a důležitých prvků jako železo, hořčík, mangan, selen, které jsou důležité pro naši vitalitu a mozkovou činnost.
origano [oˈrigano]
Oregano je vytrvalá bylina využívaná jako přísada do jídel. V Evropě roste v křovinách, ve světlých lesích, na pasekách. Často se pěstuje v zahradách. Oregano je původem ze Středomoří. První záznamy o jeho řízeném pěstování pochází z období antiky. Nejčastěji je Oregano používáno jako hlavní koření na pizzu a je i součástí provensálského koření. Jeho chuť je velmi výrazná. Má ale i antiseptické a protizánětlivé účinky.
peperoni [pepeˈro:ni]
Paprika červená je nejsladší a nejšťavnatější z paprik s vysokým podílem vitamínu C. Červená sladká paprika navíc obsahuje více než polovinu doporučené denní dávky betakaroténu. Tato látka má silné antioxidační účinky a pomáhá chránit organismus před rozvojem zhoubných nádorů.
Nejzdravější tepelná úprava je pečení papriky. Proto je také velmi vhodnou ingrediencí na pizzu. Kromě sladkých červených paprik mohou mít sladké varianty paprik i barvu zelenou, žlutou, oranžovou a černo fialovou.
spinaci [spiˈnatʃo]
Jedná se o důležitou listovou zeleninu vyšlechtěnou z planých odrůd. Původem je z Asie a Persie. Ve 12. a 13. století se už pěstoval v Evropě. Konzumací špenátu lze doplnit deficit mnoha živin. Obsahuje vitamín A ve formě provitamínu karotenu chránícího tělesné buňky před destrukcí volnými radikály.
Konzumace špenátu také posiluje mozkovou činnost, aktivuje metabolismus. Pozor ale - "Méně znamená více" - tak by se také dal charakterizovat špenát. Tělo by při častější konzumaci nedokázalo vstřebat a využít všechny látky ve špenátu obsažené.
funghi [ˈfunggi]
Žampion (Agaricus bisporus) je jedlá houba, která je díky výborné chuti a nenáročnému pěstování vyhledávanou kulinářskou pochoutkou. Bývá součástí jídelníčku řady národních kuchyní. Upravit se dají jako předkrmy, polévky, omáčky, omelety, pod masa, hlavní jídla či saláty.
Formaggio [forˈmaddʒo]
Tvrdé sýry se vyznačují vysokým podílem tuku v sušině. Minimální množství je většinou okolo 60%. Tyto sýry musí zrát nejméně 3 měsíce. Tvrdé sýry patří mezi tzv. zrající sýry. Čím déle sýr zraje, tím lépe. V čase se jeho chuť zvýrazňuje a i jeho cena se zvyšuje.
K nejznámějším tvrdým sýrům patří například Parmazán, Alp di Piora, Čedar, Hoblekasse. V pizách Ristorante používáme tvrdý sýr chuťově podobný Parmazánu.
Ristorante Bianca Prosciutto Patata
tonno [ˈtonno]
Tuňák obecný (Thunnus thynnus) je jednou z nejvyhledávanějších mořských ryb. Jeho domovinou jsou oblasti v Atlantickém oceánu, Středozemním moři, ale také se chová v Japonském moři.
Tuňák běžně dosahuje délky 2 metrů při váze okolo 500 kg. Tuňák je rychlostním rekordmanem. Ve vodě dokáže plout až rychlostí 90 km/h. Je to jednak díky tomu, že si dokáže udržet vyšší teplotu než je jeho okolí, ale také díky možnosti zatáhnout částečně své ploutve.
Tuňák se díky své jedinečné chuti hodí do téměř každého pokrmu. Ze syrového masa se například připravuje i japonské jídlo suši. Do zapékaných pokrmů jako je pizza je vhodnou přísadou.
formaggio erborinato [forˈmaddʒo ebori'na:to]
Jemný plísňový sýr je u nás známy spíše pod všeobecným názvem Niva. Tento druh sýru se vyznačuje charakteristickou vůní a namodralými až nazelenalými skvrnami. Za skvrny může plísňová kultura Penicillium. Dobře uzrálý sýr má až štiplavou a lehce nahořklou chuť.
Mezi nejznámější druhy Nivy patří Gorgonzola, Roquefort a jiné. Jemné plísňové sýry bývají vítaným zpestřením mnoha jídel. Své uplatnění najdou v salátech, pomazánkách a v zapékaných pokrmech.
pollo ['pollo]
Kuřecí maso je celosvětově nejvíce rozšířený druh masa. Důvodem je jeho vynikající chuť a jednoduché množnosti přípravy. Existuje nespočet návodů na správnou přípravu. Kuřecí maso můžeme použít při vaření, smažení, grilování a přitom nás to nebude stát mnoho času. Jelikož se jedná o maso drůbeží a bílé, tak je příprava opravdu krátká. Na pizze se s ním setkáváme velmi často.
HISTORIE
Za jedinečnou chutí a kvalitou všech produktů Dr. Oetker se skrývají roky zkušeností a každodenního zlepšování. Už od roku 1997, kdy jsme na trh uvedli první pizzu Ristorante, se snažíme uspokojit chuťové nároky každého zákazníka s ohledem na nejvyšší možnou kvalitu všech našich produktů.
Tvoříte ji s námi!
Každý zákazník s námi utváří komunitu, která se podílí na vývoji chuti pizzy Ristorante.
JEDINEČNOST
Být jiný chce odvahu.
Dr. Oetker se svými značkami ztělesňuje nejširší sortiment a variabilitu druhů na trhu mražené pizzy v Čechách a na Slovensku
Věříme tomu, že možnost vychutnat si skvělou pizzu by měl mít každý, bez ohledu na potravinové intolerance či alergie. Právě proto v portfoliu Ristorante najdete i pizzy, které neobsahují lepek ani laktózu. Už jste je vyzkoušeli?
RISTORANTE MOZZARELLA BEZ LEPKU A BEZ LAKTÓZY
Zachovali jsme skvělou chuť, křupavé těsto a prvotřídní suroviny.
Přesto jsme se rozloučili s lepkem a laktózou, aby si naši pizzu mohlo vychutnat co nejvíce z vás.
Vyzkoušejte tuto lehce stravitelnou verzi naší pizzy Ristorante Mozzarella i vy!
RISTORANTE SALAME BEZ LEPKU A BEZ LAKTÓZY
Bohatý rajčatový základ, kvalitní bezlaktózový sýr a vrstva chutného salámu doplněná směsí italských bylinek.
To vše tvoří jedinečný chuťový profil vhodný i pro lidi s bezlepkovou dietou a intolerancí laktózy.
Jsou tak dobré, že ani milovníci šunky a salámu nepoznají, že na nich žádné maso není! Nenechte si ujít lahodnou špenátovou a fantastickou žampionovou.
RISTORANTE FUNGHI
Když jste si teď právě potrápili svůj jazyk s výslovností tohoto italského názvu, dopřejte si menší relax při ochutnávce speciality.
Stačí totiž při výslovnosti vypustit písmeno „h“ a dostanete italské slovo označující houby.
Přesně taková totiž naše skvělá pizza je – křupavá s vrstvou perfektních žampionů.
RISTORANTE SPINACI
Nechte se okouzlit dokonalým spojením tenkého křupavého těsta, čerstvého listového špenátu a kombinací sýrů mozzarella a eidam na bohatém rajčatovém základu.
Celková chuť pizzy je ještě podtržená jemně pikantní česnekovou omáčkou, která skvěle dotváří tuto jarní symbiózu chutí.
RECEPTURA
Ceníme si každého našeho spotřebitele.
Kvalita, kterou vkládáme do našich produktů se odráží v důvěře, kterou v nás již dlouhé roky vkládáte. Důležitá je pro nás spokojenost každého zákazníka ve více než 30 zemích, v nichž nabízíme pizzu Ristorante.
Na základě řady testů je pizza Dr.Oetker Ristorante evropskou jedničkou v sortimentu mražených pizz. Ve všech zemích je nabízena v jednotné globální receptuře, která zabezpečuje kvalitu a standardy na mezinárodní úrovni. Nasloucháme vašim názorům a požadavkům a vážíme si jich. Proto pravidelně náš sortiment obměňujeme a zavádíme novinky v podobě nových druhů pizzy Ristorante a snažíme se náš sortiment rozšiřovat způsobem, který si přejete.
I díky vám se můžeme posouvat dále a tvořit pro vás tu nejlepší pizzu. Děkujeme!
Chutně a rychle. Základem každého vydařeného romantického večera je skvělé jídlo. Jeho příprava ale nemusí trvat věčnost. Připravte si pizzu jako z pravé italské restaurace v pohodlí vašeho domova.
Tak například PONDĚLÍ.
Začátek pracovního týdne se většinou pojí s velkým množstvím pracovních povinností a nedostatkem času. Jak na romantický večer? Vykouzlíte ho jednoduše a rychle i v pohodlí domova! Po ruce totiž máte menu plné nejrůznějších chutí skvělé pizzy Ristorante! Tak šup, šup! Prostřít stůl, zapnout romantickou hudbu a můžeme servírovat!
A co ostatní dny v týdnu? Nebojte se, také u těch Vám poradíme:
ÚTERÝ
Venku je krásné počasí, které láká k tomu strávit romantické chvíle na čerstvém vzduchu. Máte balkón či terasu s výhledem na město? Skvělé! To je základ romantického večera, kdy si na restauraci ani nevzpomenete. V mrazničce na vás přeci čeká vaše oblíbená pizza Ristorante!
STŘEDA
Déšť, kniha a teplo domova. Čas donášky z nejbližší pizzerie – hodina a půl.
Vy už ale víte, že na nic čekat nemusíte!
Chuť pravé italské kuchyně si vykouzlíte za pár minut v pohodlí vlastního domova.
ČTVRTEK
Vaše oblíbená italská restaurace vám na poslední chvíli zrušila rezervaci a vy se pomalu loučíte s krásným večerem?
Žádný problém!
Skvělou chuť křupavé italské pizzy si zvládnete připravit doma! A to během pár minut.
PÁTEK
Znáte to – příjemně si lenošíte doma, když v tom vám zazvoní telefon.
Volají vaši přátelé, že jsou na cestě k vám! Vína máte dost, ale čím je pohostíte?
Vy už víte…
SOBOTA
Pátá série oblíbeného seriálu, romantická atmosféra a hlad.
Toto jsou klíčová slova, která vám už určitě napověděla, co bude následovat.
Přeci pizza Ristorante! Doporučujeme servírovat přímo v posteli za svitu svíček.
NEDĚLE
Čas na chutný oběd!
Víte, jaké je nejrychlejší a zároveň nejchutnější připravené jídlo?
No přeci pizza Ristorante! Nač plýtvat časem, když existují tak jednoduché a chutné možnosti.
Udělat si romantický večer nemusí být vůbec náročné. Světlo svíček, hudba v pozadí, výtečné jídlo a láhev dobrého vína. Někdy za takovou romantikou vyrazíte přímo do italské restaurace, ale jindy zapůsobí ještě lépe, pokud připravíte takový zážitek přímo u vás doma. Jak se říká, láska prochází žaludkem.
Přejeme vám příjemné romantické chvíle i chuťové zážitky s našimi novými kombinacemi a věříme, že se i doma budete cítit stejně jako v pravé italské restauraci.
Profesionální someliéři pro vás připravili ty nejlepší kombinace. Čtrnáct pizz Ristorante od Dr. Oetker párujeme s nejslavnějšími vinnými odrůdami. Vzniká tak čtrnáct nových výjimečných kulinářských spojení, která posouvají každou pizzu i každé víno na ještě vyšší úroveň.
Oblíbenou pizzu Ristorante už máme, pojďme do vinné uličky!
Ristorante Spinaci & Cabernet Sauvignon
Partnerem této pizzy je Cabernet Sauvignon, který s Ristorante Spinaci spojuje právě důraz na šťavnatost chuti. Toto bohaté a tělnaté víno, plné výrazných tónů černého rybízu s nádherně hladkým závěrem bývá obecně doporučované ke stolování.
Ristorante Funghi & Merlot
Se žampionovou pizzou dokonale ladí jemné a harmonické červené víno odrůdy Merlot se střední ovocnou dochutí. Ve vůni pak můžeme najít tóny třešní a borůvek. Doporučená teplota podávání tohoto vína je 15 až 16 °C.
Ristorante Hawaii & Chardonnay
Chardonnay patří mezi nejpopulárnější odrůdy bílých vín. Stylově čisté a s chutí plné lahodných ovocných tónů hrušek, jablek a bílé broskve, s jemným barikovým závěrem. Toto víno výtečně doplní sladký nádech ananasové pizzy Hawaii.
Ristorante Pepperoni Salame Piccante
& Rosé
Svěží a ovocné růžové rosé je dokonalým společníkem pro výrazněji kořeněné pokrmy, protože překypuje vůní jahod i jemných červených bobulovin. Chuť pikantní pizzy tak nejen vyvažuje, ale zároveň ještě více oživuje.
Ristorante Pollo & Sauvignon Blanc
Odrůda Sauvignon Blanc je ideálním protějškem pizzy Ristorante Pollo. Toto bílé víno je svěží, ovocné, s výbornou pitelností. Znalci vám řeknou, že vyniká vůní čerstvě posečené trávy a pikantní citrusovou chutí s výrazným lahodným závěrem.
Ristorante Prosciutto & Merlot
A ke klasice opět klasiku. i heart Merlot je plné víno s vůní černého ovoce i pikantních chutí švestek a malin, které sedne k šunkovému Prosciuttu. Toto středně tělnaté červené víno je lehce pitelné a bývá obecně doporučováno k italské kuchyni a k pizze.
Ristorante Quattro Formaggi
& Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc je svěží a pitelné víno, které se také výtečně hodí k sýrům. Tato odrůda se u Ristorante Quattro Formaggi totiž páruje hned se 4 druhy sýra najednou. Stačí otevřít a osvěžující zážitek může začít.
Ristorante Salame & Cabernet Sauvignon
Ve chvíli, kdy ochutnáváte výběrový salám, zkuste doplnit tuto chuť sklenkou Cabernet Sauvignon. Příjemně šťavnaté červené víno se skvěle pije právě k jídlu a výrazné tóny černého rybízu s nádherně hladkým závěrem doplňují kořeněnou chuť Ristorante Salame.
Ristorante Speciale & Shiraz
Protějškem Ristorante Speciale nemůže být žádné jiné víno než plný a kořenitý Shiraz. Toto červené víno překypuje šťavnatou chutí černého ovoce s nádechem koření, má nejen velmi výraznou chuť, ale i bohatou historii. Odrůda Shiraz údajně pochází z okolí už starověkého perského města téhož jména.
Ristorante Margherita & Pinot Grigio
Královská chuť pizzy je doplněná císařským uznáním. Pinot Grigio byl totiž nejoblíbenějším vínem císaře Karla IV. Toto odrůdově čisté víno plné citronových a broskvových tónů s vůněmi pikantních citrusů patří k odrůdě Rulandské šedé a perfektně se hodí k Ristorante Margherita.
Ristorante Mozzarella & Prosecco
Prosecco není třeba dlouze popisovat. Elegantní, temperamentní a jemné perlivé víno plné chuti broskví a zelených jablek. K mozzarelle jej váže i značka kvality – Prosecco se smí vyrábět pouze na jediném místě na světě, a sice v severní Itálii.
Ristorante Piccolissima Prosciutto
& Rosé
K ujídání 9 kousků bohatě obložených minipizz si dopřejte veselé a bezstarostné Rosé. Toto svěží ovocné potěšení je dokonalým společníkem a báječně doplňuje výrazněji kořeněné pokrmy.
Ristorante Piccolissima Tre Formaggi
& Prosecco
9 sýrových kousků s mozzarellou, ementálem i tvrdým sýrem. 9 vegetariánských pochoutek, které chutnají jako v italské restauraci. A Prosseco? Budete ho upíjet se stejnou chutí, jako budete ochutnávat tyto minipizzy.
Ristorante Piccolissima Prosciutto
e Crema & Riesling
Jemný smetanový základ Ristorante Piccolissima Prosciutto e Crema výborně doplní Riesling plný vůně meruňky a broskve se šťavnatou kyselinkou. Toto víno je svěží a mladistvé. Tak si ho užijte!
Byli bychom rádi za Váš souhlas, abychom my a naši partneři mohli používat soubory cookies a podobné technologie a mohli díky tomu pochopit, jak naše internetové stránky využíváte. Umožní nám to lépe porozumět vašemu uživatelskému chování a můžeme mu naše internetové stránky přizpůsobit. Dále bychom spolu s našimi partnery rádi používali tyto údaje pro vytváření personalizovaných nabídek na jejich platformách.
Pokud s tím souhlasíte, klikněte, prosím, na „Souhlasím“. Váš souhlas výslovně zahrnuje také případné předání údajů do Spojených států amerických (dále jen „USA“) ve smyslu článku 49 GDPR. Podrobnější informace naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů, zde najdete také další informace o předávání dat poskytovatelům technologií a partnerům v USA. Svůj názor můžete změnit kdykoliv.
K zajištění základních funkcí našich internetových stránek potřebujeme soubory cookies a podobné technologie. Patří sem např. uložení těchto nastavení. Jejich využití je zcela nezbytné, proto tuto možnost nelze vypnout.
Dále bychom se rádi dozvěděli, jak využíváte naše internetové stránky, abychom je pro vás a ostatní uživatele mohli optimalizovat. Pro tento účel používáme soubory cookies a podobné technologie sledující chování uživatelů, což nám pomáhá vylepšit pro Vás naši nabídku.
Využíváme také poskytovatele technologií, kteří mohou zpracovávat vaše údaje v USA. V takovém případě existuje potenciální riziko, že bezpečnostní služby USA mohou získat přístup k Vašim osobním údajům ve velkém rozsahu a bez předchozího upozornění a že proti tomu nebudete moci podniknout účinné právní kroky v USA.
Ano
Odmítám
Pro uzpůsobení našich marketingových kampaní vašim potřebám potřebujeme shromáždit údaje o tom, jak se na naše internetové stránky dostáváte a jak interagujete s našimi reklamami. Díky tomu pro Vás můžeme vytvářet nejen lepší reklamy, ale i samotný obsah. Naši marketingoví partneři tyto informace používají také ke svým vlastním účelům, např. k personalizaci Vašeho účtu nebo profilu na jejich platformě.
Spolupracujeme také s partnery, kteří mohou zpracovávat vaše údaje v USA. V takovém případě existuje potenciální riziko, že bezpečnostní služby USA mohou získat přístup k Vašim osobním údajům ve velkém rozsahu a bez předchozího upozornění a že proti tomu nebudete moci podniknout účinné právní kroky v USA.
Ano
Odmítám