Flag

Čokoládový krémeš

20 porcí
Středně obtížné
120
Oblíbený kremeš s čokoládovým krémem. Mimořádná pochoutka s Premium Pudingem Hořká Čokoláda Dr. Oetker. Neodoláte!
Přísady
Příprava
Náš tip
Místo smetany ke šlehání můžeme použít 2 balíčky Šlehačky pařížské Dr. Oetker, kterou připravíme podle návodu na obale.
Náš tip
Kremeš můžeme před podáváním posypat také kakaem, případně použít zdobicí šablony.
Náš tip
Kremeš krájíme důkladně vychlazený, a to čistým nožem, který po každém řezu utřeme papírovou utěrkou.
Náš tip
Pokud se listové těsto při pečení nafoukne, po upečení na něj zlehka položíme vlhkou utěrku.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty