Na přípravu těsta v míse vyšleháme šlehačem bílky se solí šlehačem dotuha.
V jiné míse vyšleháme vyšleháme žloutky s cukrem šlehačem dopěny. Přidáme olej, mléko, mouku smíchanou s kypřicím práškem, kakaem a kávou.
Nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků. Těsto naneseme do vymazaného a moukou vysypaného plechu a uhladíme. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.
Doba pečení: asi 30 minut
Elektrická trouba: 180 °C
Horkovzdušná trouba: 160 °C
Ihned po upečení vytvoříme do korpusu koncem vařečky na několika místech dírky.
Puding uvaříme s mlékem a cukrem podle návodu na obale. Ještě horký puding ihned nalijeme na těsto. Uhladíme stěrkou, aby se puding zatekl do všech dírek. Uložíme do chladničky vychladnout.
Uvaříme puding s mlékem a cukrem podle návodu na obale. Odstavíme, zakryjeme potravinářskou fólií a necháme vychladnout. Po vychladnutí do pudingu zašleháme smetanu. Naneseme na koláč a uhladíme. Vložíme do chladničky.
Před podáváním nakrájíme na kostky a povrch ozdobíme kouskem manga.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení