Na přípravu náplně uvaříme pudingový prášek s mlékem a cukrem podle návodu hustý puding. Odstavíme, zakryjeme potravinářskou fólií a necháme vychladnout.
Na přípravu korpusu v míse smícháme rozdrcené sušenky s kakaem. Přidáme pyré a máslo a propracujeme. Naneseme rovnoměrně do formy vyložené papírem na pečení a přitlačíme lžící ke dnu.
Vychlazený puding v míse vyšleháme šlehačem. Po lžících postupně zašleháváme mascarpone, sýr a cukr. Nakonec přidáme čokoládu a vyšleháme dohladka. Náplň naneseme na korpus a uhladíme.
Uložíme do chladničky minimálně na 3 hodiny ztuhnout.
Před podáváním povrch ozdobíme čokoládovými kousky a nastrouhanou tyčinkou.
Související recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty