
Red Velvet s ovocem
Přísady
Příprava:
Na přípravu těsta vyšleháme směs na korpus se smetanou a vejci podle návodu na obale. Těsto naneseme do vymazané a moukou vysypané formy a uhladíme. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.
Doba pečení: asi 30 minut
Teplota horního a spodního ohřevu v troubě: 160 °C
Teplota trouby s větrákem: 140 °C
Korpus necháme vychladnout.
Na příravu náplně vyšleháme směs na náplň se smetanou ke šlehání a zakysanou smetanou podle návodu na obale.
Korpus dvakrát podélně prořízneme. Na spodní díl korpusu naneseme jednu třetinu náplně a jednu třetinu očištěného ovoce. Zakryjeme druhým dílem, naneseme polovinu náplně a polovinu ovoce. Zakryjeme třetím dílem, potřeme zbytkem náplně a dozdobíme zbytkem ovoce. Dort uložíme do chladničky a necháme tuhnouz asi 2 hodiny.
Související recepty

Arancini plněné čokoládou s malinovým coulis

Mandlové cookies

Veganské čokoládové sušenky s kakaovými boby

Paula Cake pops

Red Velvet pro zamilované

Rohlíčky s jablky
