COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Black brownies

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Brownies s intenzivní černou barvou s použitím Černého kakaa Dr. Oetker.

asi 16 porcí

snadná příprava 15 minut

Přísady

Přísady

na recept Black brownies

Na těsto:

200 g máslo změklé
200 g čokoláda hořká kvalitní (64%)
100 g hladká mouka
20 g Černé kakao Dr. Oetker
špetka sůl
200 g cukr
3 ks vejce

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (20 x 30 cm) s vyšším okrajem
elektrický ruční šlehač

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta v kastrůlku ve vodní lázni rozpustíme máslo s čokoládou. V míse smícháme mouku s kakaem, solí a cukrem. Přidáme vejce a rozpuštěné máslo a s čokoládou a důkladně vše promícháme.  Těsto naneseme na vymazaný a moukou vysypaný plech a uhladíme. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Plynová trouba: 180 °C

Doba pečení: asi 20 minut

2

Brownies necháme vychladnout.

Nutriční hodnoty na recept Black brownies

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1068 kJ
255 kcal
1871 kJ
447 kcal
Tuky 15.99 g 28.05 g
Sacharidy 24.72 g 43.37 g
Bílkoviny 3.12 g 5.47 g