COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Broskvové čatní s fenyklem a tymiánem

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

originální

asi 6 sklenic (á 350 ml)

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Broskvové čatní s fenyklem a tymiánem

Přísady:

700 g broskve (očištěné a nakrájené na kostičky)
300 g fenykl (očištěný a nakrájený na malé kousky)
300 g řapíkatý celer (očištěný a nakrájený na malé kousky)
200 g šalotka (ošištěná a nakrájená na kostičky)
1 ks limetka (chemicky neošetřená) nastrouhaná kůra a šťáva
300 ml jablečný ocet
2 zarovnaných PL tymián čerstvý
4 zarovnaných KL sůl
2 zarovnaných KL chilli koření
1 balení Želírovací cukr Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Broskve, fenykl, celer a šalotku vložíme do většího hrnce. Přidáme kůru a šťávu z limetky, ocet, tymián, sůl a chilli a dobře promícháme s Extra želírovacím cukrem. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Uzavřeme víčky, sklenice obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Broskvové čatní s fenyklem a tymiánem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 343 kJ
82 kcal
38 kJ
9 kcal
Tuky 0.85 g 0.09 g
Sacharidy 11.15 g 1.20 g
Bílkoviny 6.17 g 0.66 g