COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Broskvové čatní s fenyklem a tymiánem

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

originální

asi 6 sklenic (á 350 ml)

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Broskvové čatní s fenyklem a tymiánem

Přísady:

700 g broskve (očištěné a nakrájené na kostičky)
300 g fenykl (očištěný a nakrájený na malé kousky)
300 g řapíkatý celer (očištěný a nakrájený na malé kousky)
200 g šalotka (ošištěná a nakrájená na kostičky)
1 ks limetka (chemicky neošetřená) nastrouhaná kůra a šťáva
300 ml jablečný ocet
2 zarovnaných PL tymián čerstvý
4 zarovnaných KL sůl
2 zarovnaných KL chilli koření
1 balení Želírovací cukr Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Broskve, fenykl, celer a šalotku vložíme do většího hrnce. Přidáme kůru a šťávu z limetky, ocet, tymián, sůl a chilli a dobře promícháme s Extra želírovacím cukrem. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Uzavřeme víčky, sklenice obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Broskvové čatní s fenyklem a tymiánem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 343 kJ
82 kcal
38 kJ
9 kcal
Tuky 0.85 g 0.09 g
Sacharidy 11.15 g 1.20 g
Bílkoviny 6.17 g 0.66 g