COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Cibulové čatní

Skvělý doplněk k zrajícím sýrům a grilovanému masu. Čatní je připravené se Želírovacím cukrem se stévií od Dr. Oetker.

O nás 6 sklenic (à 200 ml)

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Cibulové čatní

Přísady:

700 g cibule červená (oloupaná a nakrájená na tenká půlkolečka)
3 ks stroužek česneku rozetřený
3 balíčky Třtinový cukr karamelový Dr. Oetker
2 zarovnaná KL sůl
0,5 KL pepř bílý, mletý
0,5 KL tymián
3 PL olivový olej
3 PL balsamikový ocet
100 ml červené víno (např. portské)
1 balíček Želírovací cukr se stévií Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu čatní vložíme do hrnce cibuli. Přidáme česnek, karamelový cukr, sůl, pepř, tymián, olej, ocet, víno a želírovací cukr se stévií a dobře promícháme. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Cibulové čatní

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 33kJ
8kcal
352kJ
84kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr.Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek