COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Cibulové čatní

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Skvělý doplněk k zrajícím sýrům a grilovanému masu. Čatní je připravené se Želírovacím cukrem se stévií od Dr. Oetker.

asi 6 sklenic (à 200 ml)

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Cibulové čatní

Přísady:

700 g cibule červená (oloupaná a nakrájená na tenká půlkolečka)
3 ks stroužek česneku rozetřený
3 balíčky Třtinový cukr karamelový Dr. Oetker
2 zarovnaná KL sůl
0,5 KL pepř bílý, mletý
0,5 KL tymián
3 PL olivový olej
3 PL balsamikový ocet
100 ml červené víno (např. portské)
1 balíček Želírovací cukr se stévií Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu čatní vložíme do hrnce cibuli. Přidáme česnek, karamelový cukr, sůl, pepř, tymián, olej, ocet, víno a želírovací cukr se stévií a dobře promícháme. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Cibulové čatní

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 33 kJ
8 kcal
352 kJ
84 kcal
Tuky 0.02 g 0.19 g
Sacharidy 1.90 g 19.03 g
Bílkoviny 0.09 g 0.87 g