COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Cibulové čatní

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Skvělý doplněk k zrajícím sýrům a grilovanému masu. Čatní je připravené se Želírovacím cukrem se stévií od Dr. Oetker.

asi 6 sklenic (à 200 ml)

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Cibulové čatní

Přísady:

700 g cibule červená (oloupaná a nakrájená na tenká půlkolečka)
3 ks stroužek česneku rozetřený
3 balíčky Třtinový cukr karamelový Dr. Oetker
2 zarovnaná KL sůl
0,5 KL pepř bílý, mletý
0,5 KL tymián
3 PL olivový olej
3 PL balsamikový ocet
100 ml červené víno (např. portské)
1 balíček Želírovací cukr se stévií Dr. Oetker

Ještě potřebujeme:

6 ks sklenice vč. víčka

preparation

příprava

1

Na přípravu čatní vložíme do hrnce cibuli. Přidáme česnek, karamelový cukr, sůl, pepř, tymián, olej, ocet, víno a želírovací cukr se stévií a dobře promícháme. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Cibulové čatní

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 33 kJ
8 kcal
352 kJ
84 kcal
Tuky 0.02 g 0.19 g
Sacharidy 1.90 g 19.03 g
Bílkoviny 0.09 g 0.87 g