COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jahodový cheesecake

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Letní a rychlý nepečený cheesecake s lahodnou Jahodovou náplní a Dort-želé červeným Dr. Oetker.

12 porcí

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Jahodový cheesecake

Na korpus:

200 g kakaové sušenky neplněné
100 g máslo rozpuštěné

Na náplň:

1 balíček Jahodová smetanová náplň Dr. Oetker
500 ml smetana ke šlehání 33%
250 g mascarpone

Na ozdobení:

250 g jahody
1 balíček Dort-želé červené Dr. Oetker
250 ml voda
2 zarovnaná PL cukr

Ještě potřebujeme:

dortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ruční šlehač
ponorný mixér

preparation

příprava

1

 Na přípravu korpusu pomocí válečku rozdrtíme sušenky a vložíme je do misky. Přidáme rozpuštěné máslo a ručně vypracujeme. Okraj dortové formy položíme na podnos, naneseme směs na korpus a pomocí lžíce přitlačíme.

2

Na náplň v míse vyšleháme náplň se smetanou elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni podle návodu na obale. Přidáme mascarpone a krátce vyšleháme dohladka. Náplň naneseme na korpus a uhladíme.

3

Na ozdobení očistíme jahody, 3 jahody si dáme stranou na ozdobení  a zbytek jahod pomocí ponorného mixéru rozmixujeme. Dort-želé připravíme s vodou a cukrem podle návodu na obale a vmícháme rozmixované jahody. Naneseme stejnoměrně na náplň a uložíme nejméně na  2 hodiny do chladničky.

Nutriční hodnoty na recept Jahodový cheesecake

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1637kJ
391kcal
1193kJ
285kcal
Tuky 27.00g 19.71g
Sacharidy 17.93g 13.09g
Bílkoviny 3.47g 2.53g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek