COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Kytice růží Pavlova

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení. Originální velikonoční dekorace.

O nás 30 - 35 kusů

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Kytice růží Pavlova

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
plech na pečení
cukrářský sáček s řezanou trubičkou
špejle

Na korpus:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda
1 balení Barva gelová potravinářská zelená Dr. Oetker
1 balení Barva gelová potravinářská růžová Dr. Oetker
1 balení Barva gelová potravinářská žlutá Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu kytice v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Těsto rozdělíme na dva větší a jeden menší díl. Větší díly obarvíme žlutou a růžovou barvou a menší díl obarvíme zelenou barvou. Cukrářský sáček naplníme zvlášť žlutým a růžovým těstem a na plechy vyložené papírem na pečení tvoříme různě velké růže, do kterých zasuneme špejli. Ze zeleného těsta vytvoříme lístečky. Vložíme do předehřáté trouby na 150 °C, teplotu ihned snížíme na 110 °C a sušíme.

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

Doba sušení: O nás 90 Minuty

2

Troubu vypneme a růže necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Z růží vytvoříme kytici a dozdobíme lístečky.

Nutriční hodnoty na recept Kytice růží Pavlova

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 163kJ
39kcal
854kJ
204kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek