Flag

Langoše s ricottou a ovocem

6 porcí
Jednoduché
70
Tradiční langoše Dr. Oetker jako sladký moučník s ricottou a ovocem.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na těsto
1 baleníTradiční langoše Dr. Oetker
1 balíčekDroždí sušené Dr. Oetker (součást balení)
330 mlvoda
Na krém
250 gricotta
2 zarovnané PLmoučkový cukr
2 PLborůvkový žahour
Na obložení
300 gsměs lesní ovoce čerstvé
Ještě potřebujeme
pánev
olej na smažení
Picture - Tradiční langoše Dr. Oetker
Picture - Droždí sušené Dr. Oetker (součást balení)
1

Langoše připravíme s droždím a s vodou podle návodu na obale.

2

Na potření v míse smícháme ricottu s cukrem. Lehce vmícháme žahour tak, aby nám vzniklo mramorování.

3

Upečené a vychladlé langoše potřeme krémem a ozdobíme očištěným ovocem.