COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Makronky

(0)
4 4 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení.

O nás 20 - 25 kusů

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Makronky

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
plech na pečení
cukrářský sáček s hladkou trubičkou

Na těsto:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda
150 g mandlová moučka
Barva gelová potravinářská zelená Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská modrá Dr. Oetker

Na náplň:

malinový krém (součást balení)
400 - 500 ml smetana ke šlehání 33%

preparation

příprava

1

Na přípravu makronek v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Poté krátce zašleháme mandlovou moučku. Těsto rozdělíme na dva díly a každý z nich obarvíme jinou barvou. Cukrářský sáček naplníme těstem, zvlášť zeleným a zvlášť modrým a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme makronky. Vložíme do předehřáté trouby na 150 °C, teplotu ihned snížíme na 110 °C a sušíme.

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

Doba sušení: O nás 90 Minuty

2

Troubu vypneme a necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Na slepení vyšleháme smetanový krém se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček naplníme smetanovým krémem, se kterým slepíme vždy dvě makronky stejné barvy k sobě.

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek