Flag

Marcipánová srdíčka

asi 12 porcí
Jednoduché
40
Pro milovníky opravdu sladkého z lásky připravené srdce z Marcipánu Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na těsto
1 baleníMarcipán Dr. Oetker
30 gcukr
1 ksbílek
špetkasůl
Na polevu
1 balíčekPoleva v prášku punčová příchuť Dr. Oetker
2 - 3 PLvoda
Ještě potřebujeme
elektrický ruční šlehač
cukrářský sáček s hladkou špičkou (ø 8 mm)
plech na pečení
Picture - Marcipán Dr. Oetker
Picture - Poleva v prášku punčová příchuť Dr. Oetker
1

Na přípravu těsta marcipán najemno nastrouháme do mísy. Přidáme cukr, bílek a sůl a šlehačem vyšleháme dohladka. Těstem naplníme cukrářský sáček a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme srdíčka.

2

Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Doba pečení: asi 10 minut

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

3

Srdíčka necháme vychladnout.

4

Polevu připravíme s vodou podle návodu na obale. Naneseme na povrch srdíček a necháme zatuhnout.