Banán roztlačíme vidličkou na kaši, přimícháme mléko, sirup a bílek. Sypké suroviny včetně pudingových prášků smícháme v míse a přidáme do tekutých surovin. Promícháme a vznikne nám hustá jemně lepivá hmota. Na závěr zapracujeme i sušené ovoce. Malý hranatý pekáč (15 x 15 cm) vysteleme papírem na pečení. Hmotu rozprostřeme po pekáči, hezky zarovnáme a dáme péct na 175 stupňů asi 35 až 40 minut.
Po upečení vyndáme z trouby, necháme vychladnout na mřížce a krájíme na tyčinky anebo jiné tvary. Můžeme efektně pocákat čokoládovou polevou, kterou připravíme podle návodu, a ozdobit ovocem a ořechy. Skladujeme v chladu v uzavřené nádobě.
Související recepty
Pečení
Pečení
Pečení
Pečení
Pečení
Pečení
Pečení
Příprava :60 asi 4 porce