COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Proteinové Brownie

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Recept na šťavnatý čokoládový dort s čokoládovým pudingem plným bílkovin.

8 - 10 porcí

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Proteinové Brownie

Na těsto:

75 g Poleva tmavá Dr. Oetker
75 g máslo
100 g mandlová mouka
2 zarovnaná KL Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker
200 g High Protein Pudding Schoko Dr. Oetker
4 PL agávový sirup
1 ks vejce (velikost M)

Na topping:

200 g High Protein Pudding Schoko Dr. Oetker
2 balíčky Šlehačka v prášku Dr. Oetker
1 PL agávový sirup

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (25 x 20 cm)
papír na pečení

preparation

příprava

1

Najemno nasekáme 25 g polevy a odložíme na těsto. Zbývající polevu nahrubo nasekáme a rozpustíme ve vodní lázni. Vyložíme pekáč pečícím papírem a předehřejeme troubu.

2

Mandlovou mouku a kypřicí prášek smícháme v míse. Přidáme puding, agávový sirup, vejce, rozpuštěné máslo a polevu. Vše krátce promícháme mixérem na nejnižší rychlost a poté na rychlost nejvyšší až do hladkého těsta. Najemno nasekané kousky polevy vložíme naspod formy a zalijeme těstem. Poté vložíme do trouby a pečeme zhruba 30 minut. Proteinové sušenky je po vytažení z trouby nutné nechat vychladnout.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Doba pečení: asi 30 minut

3

Všechny ingredience na topping vložíme do mísy a mícháme mixérem po dobu asi 1 minuty. Poté nalijeme pudingový krém na vychlazené proteinové těsto a rozetřeme.

Nutriční hodnoty na recept Proteinové Brownie

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1076 kJ
257 kcal
1143 kJ
273 kcal
Tuky 18.79 g 19.99 g
Sacharidy 13.63 g 14.50 g
Bílkoviny 8.28 g 8.81 g