COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Sametový angreštovo rybízový džem

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Originální kombinace.

6 sklenic (à 200 ml)

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Sametový angreštovo rybízový džem

Přísady:

750 g angrešt očištěný
250 ml nektar z černého rybízu
1 zarovnaná KL Kyselina citrónová Dr. Oetker
0,5 balíčky Pektin Dr. Oetker
500 g cukr

preparation

příprava

1

Na přípravu džemu do hrnce vložíme angrešt a ponorným mixérem ho rozmixujeme. Přidáme džus, kyselinu a Pektin smíchaný se 2 PL cukru. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Přidáme zbytek cukru, přivedeme do varu a povaříme ještě minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Sametový angreštovo rybízový džem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 88kJ
21kcal
674kJ
161kcal
Tuky 0.01g 0.10g
Sacharidy 5.20g 39.97g
Bílkoviny 0.05g 0.42g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek