Flag

Borůvkovo-malinový džem

asi 5 sklenic (à 200 ml)
Jednoduché
40
Letní džem plný lesního ovoce s Gelfixem Extra 2:1 Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Náš tip
Namísto čerstvého ovoce můžete použít i ovoce mražené. Ovoce jednoduše odvážíte v mraženém stavu, potom necháte rozmrazit, nahrubo rozmixujete a vzniklou šťávu pak použijete při tepelné úpravě.
Náš tip
Na přípravu nízkokalorické verze borůvkovo-malinového džemu se výborně hodí Želírovací cukr se stévií (místo Gelfixu a cukru).
Náš tip
Recept můžete ozvláštnit přidáním 1/2 až 1 KL skořice k ovocné směsi.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty