COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Srdce Pavlova

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Pro ni i pro něho, něžná srdce z lásky připravená z Pavlova dortu Dr. Oetker.

O nás 4 porce

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Srdce Pavlova

Na těsto:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda studená
Barva gelová potravinářská modrá Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská růžová Dr. Oetker
Dekor mix modrý Dr. Oetker
Dekor mix růžový Dr. Oetker

Na náplň:

malinový krém (součást balení)
400 - 500 ml smetana ke šlehání 33%

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
cukrářský sáček s řezanou trubičkou
plech na pečení

preparation

příprava

1

Na přípravu korpusů v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Směs rozdělíme na polovinu a každou obarvíme jinou barvou. Postupně směsmi naplníme cukrářský sáček. Vytvoříme na plech vyložený papírem na pečení 2 růžová srdce a poté 2 modrá srdce. Vložíme do předehřáté trouby na 150 °C, teplotu ihned snížíme na 110 °C a sušíme.

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

Doba sušení: O nás 90 Minuty

2

Troubu vypneme a korpusy necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Na náplň vyšleháme náplň se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Náplní slepíme k sobě růžová a modrá srdce.  Nakonec okolo dozdobíme modrým a růžovým zdobením.

Nutriční hodnoty na recept Srdce Pavlova

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 2960kJ
707kcal
1097kJ
262kcal
Tuky 36.67g 13.58g
Sacharidy 16.21g 6.00g
Bílkoviny 2.62g 0.97g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek