Flag

Vegan apple crumble

asi 12 porcí
Jednoduché
80
Úžasná šťavnatá jablková klasika s Premium Pudingem Pravá vanilka Dr. Oetker ve veganské variantě!
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na drobenku
150 ghladká mouka
75 gcukr
1 balíčekTřtinový cukr mletý vanilkový lusk Dr. Oetker
špetkasůl
90 gmáslo změklé
2 KLvoda
Na náplň
600 gjablek červených
2 baleníDr. Oetker Puding příchuť Vanilka
800 mlrostlinné mléko
50 gcukr
Ještě potřebujeme
dortová forma (Ø 22 cm)
Picture - Třtinový cukr mletý vanilkový lusk Dr. Oetker
Picture - Dr. Oetker Puding příchuť Vanilka
1

Na přípravu těsta v míse smícháme mouku s cukrem, třtinovým cukrem a solí. Přidáme máslo a vodu a ručně vypracujeme drobenku.

2

Na náplň jablka omyjeme, zabavíme jádřinců a nakrájíme na malé kousky. Jablka naneseme na dno vymazané a moukou vysypané formy. Pudingové prášky uvaříme s mlékem a cukrem podle návodu na obale a ihned nalijeme na jablka. Povrch posypeme drobenkou. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Doba pečení: asi 50 minut

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

3

Koláč necháme vychladnout. Poté ho uložíme alespoň na 2 hodiny do chladničky.