COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Višňovo-koňakový džem

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Inspirace na jednoduchou a rychlou přípravu lahodného višňového džemu s Gelfixem Extra 2:1 Dr. Oetker.

12 sklenic (à 200 ml)

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Višňovo-koňakový džem

Přísady:

1,4 kg višně odpeckované
1,5 balíčky Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker
750 g cukr
150 ml koňak

preparation

příprava

1

Višně dáme do většího hrnce, přidáme Gelfix smíchaný s 2 PL cukru a přivedeme k varu. Vaříme minimálně 1 minutu. Pak přidáme cukr i koňak a povaříme alespoň 5 minut. Horký džem naplníme do sterilizovaných sklenic, dobře zavřeme a necháme zcela vychladnout.

Nutriční hodnoty na recept Višňovo-koňakový džem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 75kJ
18kcal
737kJ
176kcal
Tuky 0.04g 0.37g
Sacharidy 4.00g 39.99g
Bílkoviny 0.06g 0.61g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek