
Višňový džem
asi 8 sklenic
Středně obtížné
20
Překvapí Vás!
Přísady
Příprava
Přísady
Na džem
3 kg
višně omytých a vypeckovaných
2 balíčky
2 balíčky
2 balení
Želírovací cukr Super 3:1 Dr. Oetker
Příprava:
Příprava :
20 min
1
Do velkého hrnce vložíme višně, vanilínový cukr, skořicový cukr a dobře promícháme s želírovacím cukrem. Za stálého míchání přivedeme do varu.a důkladně povaříme minimálně 5 minut.
2
Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Uzavřeme víčky, sklenice obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčka.
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?
Související recepty
Ananasovo-pomerančová marmeláda s vanilkou bourbon![]()

40 MinStředně obtížné
Ananasovo-pomerančová marmeláda s vanilkou bourbon
40 MinStředně obtížné
Ananasovo-pomerančová marmeláda s vanilkou bourbon
Bezinkové želé se zázvorem![]()

40 MinStředně obtížné
Bezinkové želé se zázvorem
40 MinStředně obtížné
Bezinkové želé se zázvorem
Vrstvený broskvovo-malinový džem![]()

30 MinStředně obtížné
Vrstvený broskvovo-malinový džem
30 MinStředně obtížné
Vrstvený broskvovo-malinový džem
Grapefruitovo banánový džem![]()

45 MinStředně obtížné
Grapefruitovo banánový džem
45 MinStředně obtížné
Grapefruitovo banánový džem
Rybízové želé s rebarborou![]()

25 MinStředně obtížné
Rybízové želé s rebarborou
25 MinStředně obtížné
Rybízové želé s rebarborou
Vrstvený džem z ostružin a nektarinek se sníženým energetickým obsahem![]()

40 MinStředně obtížné
Vrstvený džem z ostružin a nektarinek se sníženým energetickým obsahem
40 MinStředně obtížné
Vrstvený džem z ostružin a nektarinek se sníženým energetickým obsahem
Klasický sirup z bobulového ovoce![]()

40 MinStředně obtížné
Klasický sirup z bobulového ovoce
40 MinStředně obtížné
Klasický sirup z bobulového ovoce