Flag

Sněhoví indiánci

asi 18 kusů
Středně obtížné
45
Indiánek stále patří mezi tradiční zákusky. Nebojte se je připravit doma ze 100 % vaječných bílků Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Náš tip
Cukrový rozvar: pro správnou přípravu můžeme použít tzv. bublinkový test. Při správné teplotě, když do směsi ponoříme drátěné očko, měla by se nám vyfouknout bublina jako z bublifiku.
Náš tip
Pokud je poleva příliš hustá, naředíme ji malým množstvím kakaového másla nebo ztuženého tuku.
Náš tip
Poleva by neměla být příliš horká.
Náš tip
Ideální je mít polevu ve vyšší, ne příliš široké nádobě, abychom mohli indiánky do polevy ponořit celé.
Náš tip
Bufler by měl zůstat čistý.
Náš tip
Vychladnuté indiánky držíme za bufler a obrácené špičkou dolů je namáčíme do polevy. Rychle je otočíme zpět.
Náš tip
Indiánky postavíme na odkapávací mřížku a necháme vychladnout.
Náš tip
Hotové indiánky uchováváme v lednici.
Náš tip
Do bílkové hmoty můžeme přidat 2 KL řídkého jahodového džemu.
Náš tip
Místo přípravy těsta na buflery můžeme použít např. čoko kulaté piškoty plněné marmeládou.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty