COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Barevné věnečky Pavlova

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení. Věnečky můžeme barevně a stylově upravovat podle příležitosti.

12 kusů

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Barevné věnečky Pavlova

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
plech na pečení
cukrářský sáček s hladkou trubičkou

Na korpus:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda
Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská modrá Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská zelená Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu věnečků v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Těsto rozdělíme na čtyři díly a tři díly obarvíme jinou barvou. Každé těsto naplníme do cukrářského sáčku a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme malé pusinky těsně vedle sebe do tvaru věnečku. Vložíme do předehřáté trouby na 150°C, ihned snížíme na 110°C a sušíme.

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

Doba sušení: asi 90 minut

2

Troubu vypneme a věnečky necháme v uzavřené troubě vychladnout.

Nutriční hodnoty na recept Barevné věnečky Pavlova

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 431 kJ
103 kcal
896 kJ
214 kcal
Tuky 0 g 0 g
Sacharidy 0 g 0 g
Bílkoviny 0 g 0 g