COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Barevné věnečky Pavlova

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení. Věnečky můžeme barevně a stylově upravovat podle příležitosti.

12 kusů

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Barevné věnečky Pavlova

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
plech na pečení
cukrářský sáček s hladkou trubičkou

Na korpus:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda
Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská modrá Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská zelená Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu věnečků v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Těsto rozdělíme na čtyři díly a tři díly obarvíme jinou barvou. Každé těsto naplníme do cukrářského sáčku a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme malé pusinky těsně vedle sebe do tvaru věnečku. Vložíme do předehřáté trouby na 150°C, ihned snížíme na 110°C a sušíme.

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

Doba sušení: asi 90 minut

2

Troubu vypneme a věnečky necháme v uzavřené troubě vychladnout.

Nutriční hodnoty na recept Barevné věnečky Pavlova

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 431 kJ
103 kcal
896 kJ
214 kcal
Tuky 0 g 0 g
Sacharidy 0 g 0 g
Bílkoviny 0 g 0 g