COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Dvojitá Pavlova

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení.

12 porcí

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Dvojitá Pavlova

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
plech na pečení

Na korpus:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda

Na krém:

malinový krém (součást balení)
400 - 500 ml smetana ke šlehání 33%
500 g ovoce (maliny, borůvky, ostružiny, jahody)
trochu máta

preparation

příprava

1

Na přípravu korpusu v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Těsto rozdělíme na polovinu a z každého vytvoříme na plech vyložený papírem na pečení kulatý korpus. Vložíme do předehřáté trouby na 150 °C, teplotu ihned snížíme na 110 °C a sušíme.

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

Doba sušení: 90 Minuty

2

Troubu vypneme a korpusy necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Na ozdobení vyšleháme krém se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Polovinu krému naneseme na první korpus a ozdobíme polovinou ovoce. Druhý korpus opatrně položíme na krém a ovoce a naneseme zbytek krému a ovoce. Dozdobíme lístky máty.

Nutriční hodnoty na recept Dvojitá Pavlova

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 917kJ
219kcal
720kJ
172kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek