COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jablkový Pie s vanilkovou omáčkou

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

musíte ochutnat

asi 9 kusů

střední obtížnost 35 minut

Přísady

Přísady

na recept Jablkový Pie s vanilkovou omáčkou

Ještě potřebujeme:

plech na pečení
papír na pečení
formička na vykrajování asi 9 cm

Na těsto:

4 ks vejce
60 g cukr
1 balíček Vanilínový cukr Dr. Oetker
50 g hladká mouka

Na náplň:

8 ks jablek oloupané
20 g cukr
1 balíček Skořicový cukr Dr. Oetker

Na polevu:

50 g cukr
50 g máslo
80 g hladká mouka
1 balení Originál Puding smetanovo-vanilková příchuť Dr. Oetker
500 ml mléko polotučné
40 g cukr

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta vyšleháme vejce, cukr a vanilínový cukr elektrickým ručním šlehačem na středním stupni do pěny. Zlehka vmícháme mouku a rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Doba pečení: 10 minut

2

Oloupaná jablka nakrájíme na kostky a dusíme s cukrem a skořicovým cukrem doměkka.

3

Na posypání ručně smícháme cukr, máslo a mouku. Dáme na plech vyložený papírem na pečení a při stejné teplotě jako v bodu 1. pečeme do křupava. Doba pečení: asi 10 minut

4

Z vychlazeného korpusu vykrajujeme formičkou kolečka. Formičku necháme okolo korpusu, naplníme jablky a posypeme vychladnutou drobenkou. Stejně připravíme všechna kolečka.

5

Před podáváním polijeme teplým vanilkovo-smetanovým pudingem připraveným podle návodu na obale.

Nutriční hodnoty na recept Jablkový Pie s vanilkovou omáčkou

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1076 kJ
257 kcal
821 kJ
196 kcal
Tuky 8.73 g 6.67 g
Sacharidy 37.32 g 28.49 g
Bílkoviny 7.19 g 5.49 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek