COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jahodovo-třešňový sirup

(0)
5 1 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Nic nepotěší víc, jako vlastnoručně zavařený sirup z ovoce z vlastní zahrádky. Připravte si ho i Vy s Cukrem na sirup Dr. Oetker.

O nás 700 mililitrů

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Jahodovo-třešňový sirup

Přísady:

250 g jahody očištěné a rozmixované
250 g třešně odpeckované a rozmixované
200 ml voda
1 balíček Cukr na sirup Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Jahody a třešně na přípravu sirupu vložíme do hrnce a zalejeme vodou. Přivedeme do varu a za stálého míchání asi 5 minut povaříme. Odstavíme a necháme vychladnout. Potom přidáme cukr na sirup a odložíme na noc do chladničky.

2

Druhý den směs propasírujeme přes sítko nebo gázu. Sirup přivedeme do varu a 5 minut povaříme. Sebereme případnou pěnu a horký sirup nalejeme do sterilních a zahřátých lahví. Lahve důkladně uzavřeme víčky a asi na 20 minut položíme vodorovně.

Nutriční hodnoty na recept Jahodovo-třešňový sirup

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 17kJ
4kcal
779kJ
186kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek