COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jahodový topping z růžového vína

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

originální kombinace

asi 3 sklenice

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Jahodový topping z růžového vína

Přísady:

650 g jahody nakrájených na malé kousky
200 ml řůžové víno
1 balení Želírovací cukr Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Ve velkém hrnci dobře promícháme jahody s vínem a přidáme želírovací cukr. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Jahodový topping z růžového vína

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 9420 kJ
2250 kcal
281 kJ
67 kcal
Tuky 0.05 g 0.00 g
Sacharidy 10.97 g 0.33 g
Bílkoviny 0.14 g 0.00 g