COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jahodový topping z růžového vína

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

originální kombinace

O nás 3 sklenice

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Jahodový topping z růžového vína

Přísady:

650 g jahody nakrájených na malé kousky
200 ml řůžové víno
1 balení Želírovací cukr Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Ve velkém hrnci dobře promícháme jahody s vínem a přidáme želírovací cukr. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Jahodový topping z růžového vína

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 9420kJ
2250kcal
281kJ
67kcal
Tuky 0.05g 0.00g
Sacharidy 10.97g 0.33g
Bílkoviny 0.14g 0.00g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek