COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jahodový topping z růžového vína

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

originální kombinace

asi 3 sklenice

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Jahodový topping z růžového vína

Přísady:

650 g jahody nakrájených na malé kousky
200 ml řůžové víno
1 balení Želírovací cukr Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Ve velkém hrnci dobře promícháme jahody s vínem a přidáme želírovací cukr. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Jahodový topping z růžového vína

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 9420 kJ
2250 kcal
281 kJ
67 kcal
Tuky 0.05 g 0.00 g
Sacharidy 10.97 g 0.33 g
Bílkoviny 0.14 g 0.00 g