Flag

Jahodový topping z růžového vína

asi 3 sklenice
Jednoduché
25
originální kombinace
Přísady
Příprava
Náš tip
Lze připravit také ze zmrazených jahod (před zpracováním nutno rozmrazit). Výborně chutná s Panna Cottou Dr.Oetker.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
650 gjahody nakrájených na malé kousky
200 mlrůžové víno
1 baleníŽelírovací cukr Extra 2:1 Dr. Oetker
Picture - Želírovací cukr Extra 2:1 Dr. Oetker
1

Ve velkém hrnci dobře promícháme jahody s vínem a přidáme želírovací cukr. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Náš tip

  • Lze připravit také ze zmrazených jahod (před zpracováním nutno rozmrazit). Výborně chutná s Panna Cottou Dr.Oetker.