COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Křehká srdíčka z lásky

(0)
4 2 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

pro zamilované

asi 30 kusů

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Křehká srdíčka z lásky

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (30 x 40 cm)
elektrický ruční šlehač
cukrářský sáček s řezanou trubičkou

Na bezé:

3 ks bílek
200 g cukr
1 KL citrónová šťáva
Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu bezé v míse vyšleháme z bílků a cukru elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni tuhý sníh. Zlehka vmícháme citrónovou šťávu a barvu. Cukrářský sáček naplníme a tvoříme na plechu vyloženým papírem na pečení srdíčka. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.

Elektrická trouba: 90 °C

Horkovzdušná trouba: 70 °C

Doba sušení: asi 120 minut

2

Srdíčka necháme vychladnout.

Co je bezé? Lehké křupavé těsto vyšlehané z bílků na tuhý sníh. Těsto nepečeme, ale sušíme při nízké teplotě v mírně otevřené troubě. Uchováváme v suchu.

Nutriční hodnoty na recept Křehká srdíčka z lásky

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 113 kJ
27 kcal
1641 kJ
392 kcal
Tuky 0.00 g 0.00 g
Sacharidy 6.76 g 96.52 g
Bílkoviny 0.01 g 0.16 g