COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Křehká srdíčka z lásky

(0)
3 1 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

pro zamilované

O nás 30 kusů

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Křehká srdíčka z lásky

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (30 x 40 cm)
elektrický ruční šlehač
cukrářský sáček s řezanou trubičkou

Na bezé:

3 ks bílek
200 g cukr
1 KL citrónová šťáva
Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu bezé v míse vyšleháme z bílků a cukru elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni tuhý sníh. Zlehka vmícháme citrónovou šťávu a barvu. Cukrářský sáček naplníme a tvoříme na plechu vyloženým papírem na pečení srdíčka. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.

Elektrická trouba: 90 °C

Horkovzdušná trouba: 70 °C

Doba sušení: O nás 120 Minuty

2

Srdíčka necháme vychladnout.

Co je bezé? Lehké křupavé těsto vyšlehané z bílků na tuhý sníh. Těsto nepečeme, ale sušíme při nízké teplotě v mírně otevřené troubě. Uchováváme v suchu.

Nutriční hodnoty na recept Křehká srdíčka z lásky

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 113kJ
27kcal
1641kJ
392kcal
Tuky 0.00g 0.00g
Sacharidy 6.76g 96.52g
Bílkoviny 0.01g 0.16g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek