COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Lízátka Pavlova

Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení.

24 kusů

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Lízátka Pavlova

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
plech na pečení
cukrářský sáček s řezanou trubičkou
špejle

Na korpus:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda
Barva gelová potravinářská růžová Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská modrá Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská zelená Dr. Oetker

Na krém:

malinový krém (součást balení)
400 - 500 ml smetana ke šlehání 33%

Na ozdobení:

1 balení Zdobení pestré Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu lízátek v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Těsto rozdělíme na tři díly a každý z nich obarvíme jinou barvou. Obarvené těsto střídavě naneseme do cukrářského sáčku a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme různé tvary lízátek, do kterých zasuneme špejli. Lízátka posypeme zdobením. Vložíme do předehřáté trouby na 150°C, ihned snížíme na 110°C a sušíme.

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

Doba sušení: 90 Minuty

2

Troubu vypneme a lízátka necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Krém vyšleháme se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Servírujeme v misce a lízátka do něj namáčíme.

Výrobky Dr.Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek