COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Mandlovo ovocný koláč s vanilkovým krémem

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Propojení ovocné chuti s jemným vanilkovým krémem ze Zlatého klasu Dr. Oetker. Recept pro Dr. Oetker vytvořila foodblogerka Beautyfood.

O nás 12 porcí

snadná příprava 45 minut

Přísady

Přísady

na recept Mandlovo ovocný koláč s vanilkovým krémem

Ještě potřebujeme:

koláčová forma (Ø 28 cm)
elektrický ruční šlehač

Na těsto:

1 balení listové těsto

Na náplň:

4 ks vejce
100 g cukr
80 g máslo rozpuštěné
0,5 KL sůl
1 KL Bourbon Extrakt Vanilka Madagaskar Dr. Oetker
1 KL Aroma mandlové Dr. Oetker
230 g mleté mandle
2 ks hrušky
2 ks jablka
125 g ostružiny

Na krém:

1 balení Zlatý klas Dr. Oetker
500 ml mléko polotučné
1 zarovnaná PL cukr

preparation

příprava

1

Těsto naneseme na dno a okraje vymazané a moukou vysypané formy.

2

Na přípravu náplně v míse vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni vejce s cukrem, máslem, solí, extraktem a aroma dohladka. Přidáme mandle a krátce vyšleháme. Náplň naneseme na těsto a rovnoměrně rozetřeme. Na povrch naskládáme na plátky nakrájené očištěné hrušky a jablka. Do středu naneseme ostružiny. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Doba pečení: O nás 50 Minuty

3

Koláč necháme zchladnout.

4

Na přípravu krému uvaříme Zlatý klas s mlékem a cukrem podle návodu na obale a ještě teplý podáváme s koláčem.

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek