COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Rybízovo-borůvkový džem

Přísady

Přísady

na recept Rybízovo-borůvkový džem

Na džem:

1 kg rybíz červený omytého a odstonkovaného
500 g borůvky omytých
1 balení Želírovací cukr Super 3:1 Dr.Oetker

příprava

příprava

1

Do velkého hrnce vložíme rybíz a borůvky a dobře promícháme s želírovacím cukrem. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a džem ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Uzavřeme víčky, sklenice obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Rybízovo-borůvkový džem

Na porci/kus Na 100 g/ml
Energie 746kJ
176kcal
261kJ
62kcal
Tuky 0.9g 0.3g
Sacharidy 50g 18g
Bílkoviny 2.6g 0.9g
0 Záložka