COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Zmrzlina Pavlova

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Netradiční a originální malinová zmrzlina z Pavlova dortu Dr. Oetker .

15 kusů

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Zmrzlina Pavlova

Na korpus:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda
Barva gelová potravinářská růžová Dr. Oetker

Na ozdobení:

malinový krém (součást balení)
400 - 500 ml smetana ke šlehání 33%
250 g maliny čerstvé

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
plech na pečení
cukrářský sáček s řezanou trubičkou
15 ks oplatkový kornout na zmrzlinu

preparation

příprava

1

Na přípravu korpusu  v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Nakonec opatrně zašleháme růžovou barvu.  Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme 15 větších pusinky ve tvaru točené zmrzliny. Vložíme do předehřáté trouby na 150 °C, teplotu ihned snížíme na 110 °C a sušíme.

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

Doba sušení: 90 Minuty

2

Troubu vypneme a necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Na ozdobení vyšleháme malinový krém se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček naplníme krémem a střídavě s malinami naneseme do kornoutků připravených na tácu.  Na povrch krému položíme pusinky jako točenou zmrzlinu.

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek