Flag

Klasický sirup z bobulového ovoce

1 - 2 láhví (à 500 ml)
Středně obtížné
40
Lahodný sirup pro ovocné osvěžení rychle připravíte s Kyselinou citrónovou Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Náš tip
Při plnění do láhví se v důsledku zpěnění může v horní části hrdla vytvořit dutina. Pro zachování trvanlivosti je důležité uzavřít láhev ihned po jejím naplnění horkým obsahem. Pokud se v hrdle láhve vytvoří dutina, láhev znovu neotevírejte, abyste doplnili prázdné místo.
Náš tip
Místo čerstvého ovoce můžete použít 1 kg mražené směsi bobulového ovoce. Mražené ovoce nechte nejdřív rozmrazit.
Náš tip
Ovocný sirup je vhodný na míchání s minerální vodou, sektem nebo bowlí, ale také na ochucení jídel s tvarohem či jogurtem.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty