COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Ostružinový nákyp s mangem

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

něco extra...

O nás 12 porcí

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Ostružinový nákyp s mangem

Na náplň:

6 ks vejce
50 g cukr
250 ml mléko polotučné
250 ml smetana ke šlehání 33%
1 ks Vanilkový lusk "Bourbon" Dr. Oetker
100 g mleté mandle
2 zarovnaná KL Gustin bez lepku Dr. Oetker
300 g ostružiny
1 ks mango zralé

Na potření a posypání:

30 g máslo změkklé
1 zarovnaná PL moučkový cukr

Ještě potřebujeme:

koláčová forma (Ø 28 cm)

preparation

příprava

1

Na přípravu náplně v míse smícháme vejce s cukrem, mlékem a smetanou. Lusk podélně rozřízneme, dužinu tupou stranou nože vyškrábneme a přidáme ji do směsi. Přidáme mandle smíchané se škrobem a metličkou náplň vymícháme dohladka.

2

Ostružiny omyjeme. Mango oloupeme a nakrájíme na malé kostky. Formu vymažeme máslem, na dno rovnoměrně naneseme ostružiny a kousky manga a zalijeme náplní. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Doba pečení: O nás 50 Minuty

3

Nákyp posypeme moučkovým cukrem. Podáváme ho teplý.

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek