COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Velikonoční věnec Pavlova

Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení. Originální velikonoční sladká dekorace.

12 porcí

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Velikonoční věnec Pavlova

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
plech na pečení
cukrářský sáček s řezanou trubičkou

Na těsto:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda

Na náplň:

malinový krém (součást balení)
400 - 500 ml smetana ke šlehání 33%

Na ozdobení:

1 balení Marcipán Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská modrá Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská zelená Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská žlutá Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu věnce v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Těstem naplníme cukrářský sáček a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme jednotlivá hnízda těsně vedle sebe do tvaru věnce. Vložíme do předehřáté trouby na 150 °C, teplotu ihned snížíme na 110 °C a sušíme.

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

Doba sušení: O nás 90 Minuty

2

Troubu vypneme a věnec necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Na ozdobení vyšleháme malinový krém se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček naplníme krémem a naneseme do jednotlivých hnízd.

4

Na ozdobu rozdělíme marcipán na 4 díly a každý z nich obarvíme jinou barvou. Z obarveného marcipánu vytvoříme malé vajíčka a jimi ozdobíme věnec.

Výrobky Dr.Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek