COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Gelfix Extra 2:1

S Gelfixem Extra 2:1 spotřebujete pouze polovinu cukru. Tato želírovací směs zachovává přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu.
Jeden sáček vystačí až na 1 000 g ovoce a 500 g cukru a vaří se pouze 6 minut.

Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem.

S Gelfixem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 66% ovoce!

 

 

Přísady Gelfix Extra 2:1

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

.

Nutriční hodnoty Gelfix Extra 2:1

100 G HOTOVÉHO VÝROBKU 100 G VÝROBKU 1 PORCE HOTOVÉHO VÝROBKU: %*
Energie 0kJ
0kcal
0kJ
0kcal
0kJ
0kcal
0%
0%
Tuky 0g
0g
0g
0%
Nasycený tuky 0g
0g
0g
0%
Sacharidy 0g
0g
0g
0%
cukr 0g
0g
0g
0%
Bílkoviny 0g
0g
0g
0%
Sůl 0g
0g
0g
0%

Více informací o produktu.

Množství: 25g

0 Záložka