Flag

Kypřicí prášek do perníku

Hmotnost: 20 gram

Váš perník krásně nakypří a dodá mu nezaměnitelnou vůni a chuť díky vyvážené kombinaci perníkového koření.

Příprava

Rychlé tipy

Doporučení

Recept na oblíbený a tradiční perník:

Do větší misky nasypeme 400 g polohrubé mouky, 250 g cukru krupice, 250 ml mléka, 1 vejce, 100 ml (10 PL) oleje, plnou lžíci kakaa a balíček Kypřicího prášku do perníku Dr. Oetker.

Vše šleháme elektrickým ručním šlehačem nebo metličkou 3 minuty. Těsto vylijeme na předem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě cca 35 minut při teplotě 180°C.

Další informace
Chci zjistit více

Podobné výrobky

Další chutné nápady pro vás

Související recepty

Podobné recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálních sítích