Hmotnost: 20 gram
Váš perník krásně nakypří a dodá mu nezaměnitelnou vůni a chuť díky vyvážené kombinaci perníkového koření.
Recept na oblíbený a tradiční perník:
Do větší misky nasypeme 400 g polohrubé mouky, 250 g cukru krupice, 250 ml mléka, 1 vejce, 100 ml (10 PL) oleje, plnou lžíci kakaa a balíček Kypřicího prášku do perníku Dr. Oetker.
Vše šleháme elektrickým ručním šlehačem nebo metličkou 3 minuty. Těsto vylijeme na předem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě cca 35 minut při teplotě 180°C.
Podobné výrobky
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení