
Jahodový topping z růžového vína
asi 3 sklenice
Jednoduché
25
originální kombinace
Přísady
Příprava
Přísady
Přísady
650 g
jahody nakrájených na malé kousky
200 ml
růžové víno
1 balení
Příprava:
Příprava :
25 min
1
Ve velkém hrnci dobře promícháme jahody s vínem a přidáme želírovací cukr. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.
2
Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.
Recipe Tips
Lze připravit také ze zmrazených jahod (před zpracováním nutno rozmrazit). Výborně chutná s Panna Cottou Dr.Oetker.
Tipy
: Lze připravit také ze zmrazených jahod (před zpracováním nutno rozmrazit). Výborně chutná s Panna Cottou Dr.Oetker.
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?
Související recepty
Sametový džem z borůvek a rybízu![]()

40 MinJednoduché
Sametový džem z borůvek a rybízu
40 MinJednoduché
Sametový džem z borůvek a rybízu
Brusinkový džem Extra![]()

40 MinJednoduché
Brusinkový džem Extra
40 MinJednoduché
Brusinkový džem Extra
Bezovo jablečné želé s broskvemi![]()

40 MinJednoduché
Bezovo jablečné želé s broskvemi
40 MinJednoduché
Bezovo jablečné želé s broskvemi
Prášek do myčky![]()

5 MinJednoduché
Prášek do myčky
5 MinJednoduché
Prášek do myčky
Jahodový sirup základní![]()

40 MinJednoduché
Jahodový sirup základní
40 MinJednoduché
Jahodový sirup základní
Jednoduchá pomerančová marmeláda![]()

25 MinJednoduché
Jednoduchá pomerančová marmeláda
25 MinJednoduché
Jednoduchá pomerančová marmeláda
Třešňovo-levandulový sirup![]()

40 MinJednoduché
Třešňovo-levandulový sirup
40 MinJednoduché
Třešňovo-levandulový sirup