COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Bezový sirup klasický

(0)
5 1 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Klasické letní osvěžení z kvetů bezu černého. Jednoduchý recept na přípravu s Kyselinou citrónovou a Pomůckou ke konzervování Dr. Oetker.

O nás 4 litrů

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Bezový sirup klasický

Přísady:

40 ks bez černý (květy)
0,5 balíčky Kyselina citrónová Dr. Oetker
3 l voda převařená
3 kg cukr krupicový nebo krystalový
1 balíček Pomůcka ke konzervování Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Bezové květy opláchneme vodou a vložíme nejlépe do třílitrové zavařovací sklenice anebo do vyššího hrnce.

2

Kyselinu citrónovou rozmícháme v převařené vlažné vodě a nalijeme na květy. Sklenici nebo hrnec přikryjeme a květy v nálevu necháme 48 hodin macerovat.

3

Šťávu přecedíme přes sítko, přidáme cukr, pomůcku ke konzervování a vše důkladně rozmícháme a necháme rozpustit.

4

Šťávu plníme do čistých lahví, dobře uzavřeme.

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek