COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Vanilkový lusk Bourbon

Pro ty, kteří preferují celý vanilkový lusk. Jeho využití je všestranné a lze ho k aromatizaci použít i opakovaně. Pod názvem „Bourbon“ se vanilkové lusky pěstují jedině na ostrovech Madagaskar a Komory.

Vanilkový lusk Bourbon

Prémiový výrobek nejvyšší kvality pro letošní vánoční sezónu. Vanilkový lusk Dr. Oetker je jemným, vzácným a jedinečným kořením. Jeho výraznou sladkou a kořeněnou vůni a chuť ocení i největší znalci. 

1 Bourbon Vanilkový lusk Dr. Oetker vystačí až na 500 ml tekutiny nebo 500 g mouky.

Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker pochází z ostrova Madagaskar a je té nejlepší kvality. Plody vanilky zrají 7-8 měsíců, poté se ručně sklízejí a nechávají na slunci vysušit. vanilkové lusky se ručně třídí a k balení jsou dopravovány do Evropy. Přísné kvalitativní požadavky a kontrola zaručují vysokou kvalitu Vanilkových lusků Bourbon Dr. Oetker.

Fenomén vanilka

Vanilka je jemným, vzácným a jedinečným kořením.

Vanilka je skutečným fenoménem a její aroma je nezapomenutelné. Vanilka je celosvětově nejoblíbenější sladká příchuť. Počátky vanilky můžeme najít v Mexiku, v oblastech kolem rovníku. Pěstovala se a využívala již v době Aztéků. Do Evropy se dostala v 6. století. Její obliba od té doby strmě vzrůstala po celém světě.

Více se dozvíte o vanilce zde.

 

 

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Více informací o produktu.

Množství: 1pcs