COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Bezovo jablečné želé s broskvemi

Lahodná chuť jablečného želé s kousky broskví, to je tá pravá letní pochoutka. Připravte si ho i Vy s Pektinem Dr. Oetker. Je to tak jednoduché.

O nás 5 sklenic (à 200 ml)

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Bezovo jablečné želé s broskvemi

Přísady:

250 g broskve (oloupané a nakrájené na malé kousky)
300 ml bezový sirup (domácí nebo kupovaný)
450 ml šťáva jablečná 100%
0,5 balíčky Pektin Dr. Oetker
250 g cukr

preparation

příprava

1

Na přípravu želé broskve vložíme do hrnce. Přidáme bezový sirup, jablečnou šťávu a Pektin smíchaný se 2 PL cukru. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Přidáme zbytek cukru, přivedeme do varu a povaříme ještě minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Výrobky Dr.Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek