COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Bezovo jablečné želé s broskvemi

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Lahodná chuť jablečného želé s kousky broskví, to je tá pravá letní pochoutka. Připravte si ho i Vy s Pektinem Dr. Oetker. Je to tak jednoduché.

asi 5 sklenic (à 200 ml)

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Bezovo jablečné želé s broskvemi

Přísady:

250 g broskve (oloupané a nakrájené na malé kousky)
300 ml bezový sirup (domácí nebo kupovaný)
450 ml šťáva jablečná 100%
0,5 balíčky Pektin Dr. Oetker
250 g cukr

preparation

příprava

1

Na přípravu želé broskve vložíme do hrnce. Přidáme bezový sirup, jablečnou šťávu a Pektin smíchaný se 2 PL cukru. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Přidáme zbytek cukru, přivedeme do varu a povaříme ještě minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Bezovo jablečné želé s broskvemi

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 59 kJ
14 kcal
17 kJ
4 kcal
Tuky 0.01 g 0.00 g
Sacharidy 3.34 g 1.08 g
Bílkoviny 0.03 g 0.01 g