COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Bezovo jablečné želé s broskvemi

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Lahodná chuť jablečného želé s kousky broskví, to je tá pravá letní pochoutka. Připravte si ho i Vy s Pektinem Dr. Oetker. Je to tak jednoduché.

asi 5 sklenic (à 200 ml)

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Bezovo jablečné želé s broskvemi

Přísady:

250 g broskve (oloupané a nakrájené na malé kousky)
300 ml bezový sirup (domácí nebo kupovaný)
450 ml šťáva jablečná 100%
0,5 balíčky Pektin Dr. Oetker
250 g cukr

preparation

příprava

1

Na přípravu želé broskve vložíme do hrnce. Přidáme bezový sirup, jablečnou šťávu a Pektin smíchaný se 2 PL cukru. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Přidáme zbytek cukru, přivedeme do varu a povaříme ještě minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Bezovo jablečné želé s broskvemi

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 59 kJ
14 kcal
17 kJ
4 kcal
Tuky 0.01 g 0.00 g
Sacharidy 3.34 g 1.08 g
Bílkoviny 0.03 g 0.01 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek