COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Třešňovo-levandulový sirup

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Originální kombinace pro osvěžení

O nás 2 litrů

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Třešňovo-levandulový sirup

Přísady:

750 g třešně odpeckované
500 ml voda
levandulové kvítky (cca 50 g)
750 g cukr třtinový
0,5 balíčky Cukr na sirup Dr. Oetker
2 ks citrón chemicky neošetřený

preparation

příprava

1

Na přípravu sirupu třešně vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přivedeme k varu a asi 10 minut povaříme. Odstavíme, necháme zchladnout a pomocí mixéru rozmixujeme. Poté přidáme levandulové květy, cukr, Sirup-fix a na plátky nakrájené citróny a uložíme přes noc do chladničky.

2

Druhý den scedíme přes sítko. Sirup přivedeme k varu a 5 minut povaříme. Odebereme případnou pěnu a horký sirup nalijeme do sterilních a nahřátých lahví. Láhve uzavřeme pečlivě víčkem a asi na 20 minut je dáme naležato.

Nutriční hodnoty na recept Třešňovo-levandulový sirup

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 8kJ
2kcal
783kJ
187kcal
Tuky 0.00g 0.13g
Sacharidy 0.45g 45.46g
Bílkoviny 0.00g 0.29g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek