COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Želírovací cukr Extra 2:1

Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce.
Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu.

Jedno balení vystačí na 1 000 g ovoce nebo 1 l ovocné šťávy a vaří se pouze 5 minut.
Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem.

Se Želírovacím cukrem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 66% ovoce!

 

 

Přísady Želírovací cukr Extra 2:1

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

.

Nutriční hodnoty Želírovací cukr Extra 2:1

100 G HOTOVÉHO VÝROBKU
Energie 695kJ
163kcal
Tuky 0.1g
Nasycený tuky 0g
Sacharidy 40.4g
cukr 36.9g
Bílkoviny 0.6g
Sůl 0.05g

Více informací o produktu.

Množství: 500g

0 Záložka