Velikonoce jsou oslavou jara, nových začátků a tradičních pochoutek symbolizujících hojnost a radost. Na velikonočním stole nesmí chybět klasické recepty, jako je velikonoční nádivka, mazanec, nebo tradiční pečený beránek ozdobený moučkovým cukrem, které určitě potěší každého. Kromě těchto osvědčených pochutin se ale můžete inspirovat i našimi netradičními recepty a vytvořit pro svou rodinu svěží sváteční stůl plný barev a chutí.
Nechte se inspirovat tradičními i netradičními recepty, kterými určitě potěšíte své blízké. Všechny jsou pečlivě vyzkoušené v naší Zkušební kuchyni.
Vychutnejte si jaro plnými doušky!

Sladké pečení

Sladké pečení

Sladké pečení

Sladké pečení

Sladké pečení

Sladké pečení

Slaná jídla

Slaná jídla

Slaná jídla

Slaná jídla

Slaná jídla

Slaná jídla
Tak z nich vykouzlete neodolatelnou, pikantní vaječnou tlačenku. Dr. Oetker připravil výrobek přímo pro přípravu vaječné tlačenky a aspiku. K jeho výrobě používáme jemně mletou vepřovou želatinu, která se vyznačuje vysokou tuhostí a výbornou průzračností.
Naše nová želatina byla speciálně vyvinuta na použití na vaječnou/salámovou tlačenku, aspiky a rosoly.