Přísady na pečení
Kvalita prověřená již přes 100 let ! Přísady na pečení patří mezi tradiční výrobky Dr. Oetker. Vždyť kypřicí prášek byl prvním produktem celé firmy! Přísady do pečení Dr. Oetker tak zaručují hospodyňkám úspěch v kuchyni již od roku 1891.
5 z 5 výsledků zobrazeno
V mnoha příspěvcích se vedle klasického a holandského kakaa uvádí coby druh také karob. Ten má podobnou chuť třeba v koláčích, muffinech nebo cukroví. Nicméně karob není druh kakaa, ale jeho náhrada.
Karobový prášek a sirup se vyrábějí z plodů středozemního stromu Ceratonia siliqua, známého spíše pod českými názvy chlebovník, chléb svatého Jana, svatojánský chléb či rohovník obyčejný.
Ano, v některých receptech. Poznáte je jednoduše – není v nich uvedena jedlá soda. Jsou to například různé čokoládové polevy, kakao jako nápoj, zmrzliny, pudingy apod.
Nedochází zde ke kypřicímu procesu, takže na typu kakaa nezáleží. Je to jen na vašich chuťových buňkách, přičemž mnozí dávají přednost holandskému, protože má výraznější čokoládovější chuť.
V receptech, které uvádějí kypřidlo, je ale vždy třeba držet se receptu a sáhnout po správné verzi.
6 z 19 výsledků zobrazeno
6 z 12 výsledků zobrazeno
6 z 14 výsledků zobrazeno
6 z 6 výsledků zobrazeno
6 z 53 výsledků zobrazeno