Drobné plody jako maliny, ostružiny, borůvky či rybíz na váš stůl přináší ten pravý požitek z léta a rozmanitosti chutí a barev. Při jejich zpracování se navíc meze nekladou a připravit z nich můžete prakticky cokoli. Jestli zvolíte džem, sirup nebo třeba želé, je jen na vás.
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování
Zavařování